Behendigheid

Voor alle sportieve , volwassen honden en hun baasjes

Schermafbeelding 2017 08 25 om 10.55.24

 8 lessen €70,00

 Beginners        Zondagmorgen             11.00  -    12.00 uur    (nog twee plaatsen)
 Gevorderden   Zondagmorgen             10.00  -    11.00 uur    (Vol)
 Start 2e seizoen medio september

Behendigheid oftewel Agility is een leuke en diervriendelijke hondentraining die steeds populairder wordt. De hond moet een hindernisparcours afleggen en daarbij uiteraard zo weinig mogelijk fouten maken en goed op de aanwijzingen van zijn begeleider letten.

Bij de Duinhonden beoefenen we behendigheid op recreatief niveau. Wel beschikken wij over een professioneel behendigheids parcours.
De lessen worden verzorgt door Eleonora Dudink - Basstra. Zij is een zeer ervaren  gediplomeerd behendigheids instructeur.

Houd er wel rekening mee dat je hond, voordat hij deze mooi  tak van hondensport kan uitoefenen, getest zal worden op zijn:
•Lichaamsbouw
•Gangwerk
•Geestelijke gesteldheid
Dit is om grote lichamelijke problemen met je hond te voorkomen. Behendigheid is een fysiek zware sport voor de honden en vraagt veel van je hond maar ook emotioneel moet de hond het leuk vinden.

Is jouw hond geschikt dan worden de trainingen heel langzaam en gecontroleerd opgebouwd. Jij en je hond zullen dan jarenlang plezier beleven aan de interessante sport.

  Eleonora behendigheid1

 

 

behendigheid

Wil je een keer komen kijken dan ben je altijd welkom.

Informatie en/of aanmelden 06-21 40 89 68 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.