Huisregels

Voor het volgen van de lessen op onze hondenschool gelden een aantal huisregels.
Wij verwachten dat de cursist zich aan deze regels houdt, zodat we met elkaar een gezellige en leerzame les kunnen volgen!:

Kom je op tijd, de koffie staat klaar.

Verhinderd?

graag een Whatsapp of sms bericht naar
06-21408968 Anneke
06-36542251 Eleonora
06-81824606 Heidi
06-13696379 Ellen

Afgelast
Bij slecht weer zullen wij afgelastingen via Whats App/SMS sturen.
Bij afgelasting worden de lessen op een ander tijdstip ingehaald.

Ziekte van hond of deelnemer
Na aanmelden via de email met Anneke, en / of  digitale inschrijving bij d’Evelaer/de Duinhonden is je deelname definitief. Bij langdurige ziekte van deelnemer of hond waardoor je de cursus tijdelijk niet meer kunt voorzetten wordt geen geld gerestitueerd. Wel mag je de cursus voortzetten na herstel.

Afzeggen lessen door deelnemer
Na digitale inschrijving d’Evelaer/de Duinhonden is je deelname definitief. Er wordt geen geld gerestitueerd. Natuurlijk kun je in overleg met de docent kijken op welk ander moment je je lessen kunt inhalen, of in welke andere groep je kunt instromen.

Je bent het ergens niet mee eens?
Voorafgaande aan de cursus wordt duidelijk uitgelegd wat er geleerd gaat worden tijdens de betreffende cursus. Ondanks dit kan de volgende situatie zich voordoen:

Wil je ergens over praten, een suggestie doen of je bent niet tevreden? Maak dan een afspraak om dit op een ander rustig moment met de trainer te bespreken.

Je kunt géén lesgeld terug vragen als de cursus niet aan je verwachting voldeed. Ga in overleg met de trainer. Meestal stellen wij voor om naar een ander trainingsniveau of trainer te switchen.

Je hebt afstand gedaan van je hond.
Dat kan gebeuren, maar helaas geven wij geen restitutie van het cursusgeld. De nieuwe eigenaar mag wel de cursus voortzetten.

Inenting
Je pup heeft zijn tweede enting gehad voordat hij met de cursus start. De trainer kan je vragen om het inentingsbewijs van de hond.

WA-verzekering
Je bent zelf altijd verantwoordelijk voor de hond. Je dient een WA-verzekering voor je hond afgesloten te hebben. Bij de meeste verzekeringsmaatschappijen valt de hond onder de WA- verzekering. Controleer dit voor de zekerheid en sluit indien nodig een aanvullende dekking af.

Aanlijnen
Als je het trainingsveld op of af gaat dient je hond aangelijnd te zijn.

uitlaten
Laat voor de training je hond uit. Mocht je hond toch zijn behoefte op het veld doen dan dien je dit op te ruimen en het zakje naar de vuilnisbak te brengen