Ervaringen van hondeneigenaren

 

Wij vinden het fijn om te lezen wat bezoekers van onze wijze van hondenbegeleiding vinden.
Vanaf september delen wij graag de getuigenisen met derden.

11 januari 2018
Medio december is mijn schattige pup Jelko in huis gekomen en was op zoek naar een passende puppycurus.
Na veel zoeken op internet na een hondenschool wat mij echt aanspreekt contact gezocht met de Duinhonden.
Omdat ik al veel hondenervaring heb en een groepscursus eigenlijk niet zo zag zitten, heb ik besloten om een aantal privelessen af te nemen aan huis.
Wat was dit prettiig en zinvol.  Anneke is gekomen en heeft  In mijn eigen huiselijke omgeviing nuttige oefeningen en tips  gegegeven.
Ook heeft Anneke enkele aanpassingen in huis geadviseerd om rust en veiligeheid van Jelko te garanderen. Drie lessen was voor mij voldoende om mijn pup te leren begrijpen.  Ik kijk straks uit naar de pubercursus. Deze ga ik wel in een groepje volgen. Tot dan!
Groetjes Arnold van Lunteren uit Bloemendaal

 

"Betreft privé gedragsbegeleiding Rushond Gaya.
Via stichting My Martin is Gaya op ons pad gekomen. Een schat van een Rushond maar er momenten dat zij het Nederlandse leven nog TE moeilijk vindt
met bijtgedrag als gevolg. Nu hebben wij best wel ervaring met pittige honden maar nu hadden wij toch wel even hulp nodig.                                              Via My Martin is  Gedrags specialtist Anneke gekomen. Wat een andere kijk heeft Anneke op het gebied van hondengedrag. Bijzonder en zeer interresant om te horen wat zij verteld.  Wij hebben geleerd om sommige zaken op een eenvoudige wijze op te lossen maar ook geleerd dat je gedrag niet kunt "ombuigen" maar hier samen met Gaya een weg in moet zien te vinden. Goede en nu eens echt zinvolle adviezen. Heeft tijd en geduld nodig geen z.g. Quickfix oefeningen. We hebben nog een  weg te gaan, maar hebben wel geleerd om op een andere manier  te genieten van Gaya. Dank je Anneke en vooral ook voor je nazorg en interesse in ons.
Groet Ineke en Gaya Waddixveen

 *Na veel gezoek naar een leuke en leerzame puppycursus voor onze 2 teckels Frutsel en Floortje kwamen we bij de Duinhonden terecht. Op een vernieuwende manier wordt het contact tussen baasje en hond opgebouwd, verbeterd en versterkt. Voor ons bleek dit een hele goede manier om 2 eigenzinnige teckeltjes te leren begrijpen. We hadden zo'n plezier tijdens deze cursus dat we nu ook de jonge Hondentraining doen.
We leren elke keer meer en worden heel goed begeleid door  Anneke. En ook onze teckels doen enthousiast mee. Ook krijgen we veel tips over zaken zoals vlooien/teken bestrijding, Bench training, nou ja van alles waar je als (nieuwbakken) hondenbezitter een vraag over kan hebben.
Helemaal tevreden over deze hondenschool. Ik kan het iedereen aanraden!
Mark Heijnen Alkmaar

" Allereerst compliment van de dierenarts dat jij zo snel had gezien dat er wat mis is met Spyke
Na onderzoeken blijkt het een foutje in zijn motoriek te zijn vanuit zijn kleine hersenen.
Volgens de dokter moet hij pijn hebben en zich unheimisch voelen.
Dat bang voor andere honden zijn komt mede door zijn klachten, jij hebt dit fantiastisch aangevoeld Anneke!
Ik wil je ook hartelijk bedanken voor je bezorgdheid en je nazorg!
Mede door jouw zitten wij op het goede spoor en hopen wij er weer een blij hondje van te maken
Nogmaals BEDANKT
Groet Ria Bos  Heemskerk

" He he, eindelijk een hondenschool die het begrepen heeft.!
Geen dwangmatige oefeningen met behulp van veel hondensnoep maar uitleg waar het echt om draait bij de opvoeding van je hond

W van Bakel en poot van Jack Heiloo

"Puppycursus gevolgd bij Heidi. Wat een rust en geduld straald deze dame uit.
Veel nuttige informatie gekregen, en een hoop geleerd (ook over mijzelf:)
Dank je wel!" 
Anne-Marie en Beer Santpoort

" Dit vindt ik nu zo apart bij deze hondenschool. Een mooie afwisseling van een trainingsveld maar ook op pad de duinen in om een 
andere kijk op het gedrag van je hond te krijgen. Goede duidelijke opbouw van de lessen. Dank je wel Anneke
Groetjes Gerard van Egmond en pootje van Baco Heilo

"In oktober is Anneke bij mij thuisgeweest voor een gedragsconsult in hartje Amsterdam. Mijn hond Gipsey uit Griekenland vond het drukke stadleven
nog een beetje te spannend en Anneke om advies gevraagd. Wat hebben bij veel geleerd van deze dame. Haar inzicht en kennis reiken veel verder
dan gedragsspecialisten waar ik in het verleden mee te maken hebben gehad. Wij hebben een heel andere kijk op honden gedrag verkregen en Anneke heeft ons goede handvaten aangereikt om aan de spanning van Gipsey te werken. Dank je wel!"
Marjoleine en Gipsey uit Amsterdam

"Het beste advies wat ik van deze hondenschool gekregen heb, is om reguliere boeken en internet adviezen over het opvoeden en trainen van je hond ter zijde te leggen. Te verwarrend en te veel trainings inzichten waar ik helemaal niet achter sta. Heb geen clown in huis genomen. Duidelijke informatie betreft ontwikkeling en gedrag puberhond en daarnaast niet al te moeilijke maar wel zinvolle opdrachtjes uitoefenen. Met name het leren lopen aan een lijn gaf mij zoveel inzicht en rust.
Dank je wel en tot ziens op de vervolgcursus ABC en Gedrag, Ik zie er nu al naar uit om met deze cursus in de duinen en bossen te gaan oefenen met Laika."
Groetjes Petra en Laika uit Santpoort - Zuid

* Puppycursus bij puppycoach Ellen gevolgt. Duidelijke lessen, veel geleerd. Zeer goede lesopbouw, je merkt dat Ellen zowel kennis van puppen als van lesgeven heeft. Niet geheel onbelangrijk. Met plezier ga ik nu de pubercursus volgen om meer te weten te komen over het gedrag van onze aanstormende puber.
Groet Lianne Hiddink en Boris Haarlem