Behendigheid

Voor alle sportieve , volwassen honden en hun baasjes

Schermafbeelding 2017 08 25 om 10.55.24

 

Beginners        zondag        10.00 -   11.00      (Vol)  
Gevorderden   zondag        11.30  -  12.30      (Vol)

Voor het seizoen 2017 zitten wij helemaal vol
Wil je graag meedoen stuur dan een berichtje en we maken een afspraak voor een proefles seizoen 2018.

Behendigheid oftewel Agility is een leuke en diervriendelijke hondentraining die steeds populairder wordt. De hond moet een hindernisparcours afleggen en daarbij uiteraard zo weinig mogelijk fouten maken en goed op de aanwijzingen van zijn begeleider letten.

Bij de Duinhonden beoefenen we behendigheid op recreatief niveau. Wel beschikken wij over een professioneel behendigheids parcours.
De lessen worden verzorgt door Eleonora Dudink - Basstra. Zij is een zeer ervaren instructeur en beoefenaar van deze mooie tak van hondensport.

Houd er wel rekening mee dat je hond, voordat hij deze tak van hondensport kan uitoefenen, getest zal worden op zijn:
Lichaamsbouw
Gangwerk
Geestelijke gesteldheid
Dit is om grote lichamelijke problemen met je hond te voorkomen. Behendigheid is een fysiek zware sport voor de honden en vraagt veel van je hond.

Is jouw hond geschikt dan worden de trainingen heel langzaam opgebouwd en gecontroleerd begeleid. Jij en je hond zullen dan jarenlang plezier beleven aan de interessante sport.

  Eleonora behendigheid1

 

 

behendigheid

Wil je een keer komen kijken dan ben je altijd welkom.

Informatie en/of aanmelden 06-21 40 89 68 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.